Tenco steigerhoutbeits grey wash

Tenco steigerhoutbeits grey wash

12,05

De voordelen van Houtmarkt.nl

Productinformatie

Tenco Steigerhoutbeits Grey Wash is een premium transparante beits op acrylbasis, speciaal ontwikkeld om zachte houtsoorten zoals ruw vurenhout te benadrukken en te beschermen tegen diverse weersinvloeden. Deze unieke formule op waterbasis biedt niet alleen een uitstekende bescherming, maar geeft ook een prachtige verweerde uitstraling en accentueert het karakter van verouderd hout op uw houten objecten, zowel binnen als buiten.

Kenmerken

Verrijkt met een subtiele Grey Wash tint voor een verweerde, authentieke uitstraling van het hout.
Benadrukt de natuurlijke houtnerf en behoudt de transparantie voor een authentieke look.
Gemakkelijk aan te brengen en snel drogend voor efficiënte toepassing.
Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, ideaal voor diverse houten objecten zoals meubelen, hekken, schuttingen, pergola's en meer. UV-bestendig en waterafstotend voor langdurige bescherming tegen de elementen.

Toepassing

Voorbereiding van de ondergrond: Zorg voor een schoon, droog en vetvrij oppervlak. Gebruik indien nodig een reiniger en laat het volledig drogen. Aanbrengen van de beits: Gebruik een kwast met lange haren. Breng de beits gelijkmatig aan in lange, soepele bewegingen, volg de houtnerf. Minimaal 2 lagen aanbevolen. Omgevingscondities: Vermijd direct zonlicht. Ideale temperatuur tussen 10 ℃ en 25 ℃ met 80% luchtvochtigheid. Droogtijd en nabehandeling: Droogtijd ongeveer 2 uur bij 18 ℃. Overschilderbaar na 16 uur. Volg deze instructies voor duurzame bescherming met een grijsgewassen afwerking.

Opslag Bewaar het product in een goed afgesloten verpakking op een droge plaats tussen 5 ℃ en 25 ℃