Naar boven

Gibolat

Gibolat wordt veel gebruikt in de wereld van lijstwerk, vooral wanneer het gaat om het vervaardigen van decoratieve lijsten van hardhout, zoals Meranti. Een Gibolat wordt vaak toegepast om verfijnde lijstwerkprofielen te creëren. De hardhout profielen worden vaak gebruikt in interieur- en exterieurafwerkingen. 
Sorteren

Voordelen van de gibolatten

Gibolat wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het maken van lijstwerk voor sierlijke randen en omlijstingen op meubels, kasten, deuren, ramen en wandpanelen betreft. Deze gibolatten zorgen voor verfijning en stijl voor allerlei projecten en interieurontwerpen. Wanneer je hardhouten gibolatten gebruikt, komt de kracht en kwaliteit van het hout naar voren en wordt jouw project duurzaam en slijtvast.

Meranti hardhout is een populaire keuze vanwege zijn duurzaamheid en aantrekkelijke uitstraling. De Gibolattenn kunnen gemakkelijk worden bewerkt zonder aan structuur en stabiliteit in te boeten. Lijstwerk dat met behulp van Gibolat wordt vervaardigd, voegt kwaliteit en verfijning toe. Kortom, de gibolatten, vormen de sleutel tot het creëren van prachtige lijstwerkprofielen die elk project verrijken met een meer natuurlijke uitrstraling, met behoud van kwaliteit en duurzaamheid.