Betaling

1. Wat zijn mijn betaalmogelijkheden?

Je kunt de bestelling via iDEAL of CreditCard betalen. De mogelijkheden zie je automatisch verschijnen wanneer je de bestelling wilt afronden. Zie hieronder de mogelijkheden.

Via een beveiligd betaalformulier wordt automatisch een overschrijving via de online-banking-procedure van je bank ingesteld en direct uitgevoerd. Voorwaarde is dat je beschikt over de mogelijkheid voor online bankieren bij je bank met een PIN/TAN-procedure.

Bij het betalen met een creditcard wordt naast het invullen van de driecijferige verificatiecode nu voor nog meer veiligheid gezorgd bij het betalen. Deze nieuwe procedure (3-D-Secure) staat voor een nieuw, extra veiligheidssysteem van VISA en MasterCard. Als je voor de eerste keer de 3-D-Secure-procedure gebruikt, moet je je eenmalig registreren tijdens het betaalproces. Na een bevestingsaanvraag van hetkaartuitgevende bedrijf, leg je een persoonlijke begroeting en het bijbehorende wachtwoord vast.

Of je creditcard al 3-D-Secure ondersteunt, hangt af van het kaartuitgevende bedrijf. Mocht het ondersteund worden, dan moet er absoluut gebruik gemaakt worden van deze procedure. Veiligheid voor alles! Als je de wachtwoordvraag afbreekt, komt er geen bestelling tot stand en wordt je creditcard niet belast.

Meer informatie over het thema 3-D-Secure krijg je van het kaartuitgevende bedrijf.

2. Kan ik op rekening kopen?

Particulier
Voor particuliere klanten is het niet mogelijk om op rekening te kopen. De orders dienen ten alle tijden vooraf afgerekend te worden.

Zakelijk
Voor zakelijke klanten is het mogelijk om op rekening te kopen. Dit kan aangevraagd worden zodra er een zakelijk account is aangemaakt. In overleg met de klantenservice wordt er bepaald of, en hoeveel, limiet de klant krijgt en wat de betalingstermijn wordt.

De eerste bestelling dient ten alle tijden vooruit betaald te worden.

Klantenservice