Levering

1. Je pakketje online tracken

Kleine en lichte pakketten worden verstuurd via PostNL. Nadat het pakket ons magazijn verlaten heeft, kun je het volgen via de PostNL-pakketcode op de website van PostNL. Je vindt deze code in de verzendbevestiging. Bij kleinere producten die als briefpost verstuurd worden, vind je geen pakketcode in de verzendbevestiging. Deze zendingen kun je namelijk niet volgen via de website van PostNL.

2. Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

De leveringen zijn afhankelijk van de samenstelling van uw bestelling.

  • Kleine en lichte artikelen worden bezorgt door PostNL. Dezelfde werkdag wordt de bestelling verstuurd. Afhankelijk van de drukte bij PostNL wordt uw bestelling geleverd. Gemiddeld duurt het ca. 1-2 werkdagen.
  • De overige grote en/of zware artikelen worden bij u geleverd met een wagen met oplegger, die voorzien is van een kooiaap.
Bezorging

Wij bezorgen uw bestelling graag bij u thuis. 

Let op: wij rijden met grote vrachtauto’s van 18 meter. Onze auto's zijn voorzien van een kooiaap (meeneem heftruck) waar het materiaal mee gelost wordt. De weg dient dan ook breed genoeg zijn om de auto vanaf de zijkant te kunnen lossen met de kooiaap. Chauffeurs zullen geen materiaal met de hand verplaatsen. De ARBO-richtlijnen staan dit niet toe. Uw bestelling wordt dus niet naar binnen gebracht of in de tuin gelegd.

Als op de dag van levering blijkt dat wij niet bij het opgegeven adres kunnen komen, zal de chauffeur dit lossen op een plek al waar hij redelijkerwijs kan komen. 

Twijfelt u of wij bij u kunnen komen? Neem dan even contact met ons op!

Let op, wij leveren niet op de Waddeneilanden. Dit is op aanvraag. 

3. Wat zijn de bezorgkosten?

De bezorgkosten zijn afhankelijk van de bestelling die je doet. De bestelde artikelen bepalen of de levering plaatsvindt via pakketdienst postNL of via onze eigen vervoerder.

Product type klein (gereedschappen, klein materiaal etc.)

  • Bezorging via pakketdienst PostNL: € 8,95. Orders vanaf € 100,00 gratis!

Product type groot (palen, balken, platen etc.)

De staffel bij bezorgcategorie groot is als volgt;

  • Gratis verzending vanaf € 795,00 en anders € 95,00 euro transportbijdrage.

  • Afhalen is gratis: Kom je de bestelling afhalen dan worden geen kosten in rekening gebracht.


4. Leveringen in België

Houtmarkt levert ook in België.

Voor de leveringen in België hanteren wij andere bezorgkosten. Product type klein (gereedschappen, klein materiaal etc.)
  • Bezorging via pakketdienst PostNL: € 8,95. Orders vanaf € 100,00 gratis!

Product type groot (palen, balken, platen etc.)

  • De staffel bij bezorgcategorie groot is als volgt; Gratis verzending vanaf € 1.195,00 en anders € 125,00 euro transportbijdrage.

Afhalen is gratis: Kom je de bestelling afhalen dan worden geen kosten in rekening gebracht.


5. Kan ik de dag (en tijd) van de levering zelf kiezen?

  • Voor leveringen van zware en/of grote artikelen houden wij onze vaste afleverdagen aan per regio. Mocht u een voorkeur hebben voor een leverdag, kunt u dit vragen aan de klantenservice. Dit kan tevens aangegeven worden in de opmerkigen tijdens het bestellen.

  • Leveringen vinden plaats van maandag t/m vrijdag van 7:00 – 18:30 uur.

Klantenservice