Naar boven

Klampen

Klampen kun je voor meerdere dingen gebruiken. Ze zijn vepakt in een zak van 100 stuks en verkrijgbaar met FSC® keurmerk.
Sorteren


Klampen zijn houten elementen die dienen als verbindingsstukken in diverse constructies en ambachtelijke projecten. Gewoonlijk rechthoekig van vorm, worden klampen gebruikt om stevige verbindingen te maken tussen houten planken of balken. Ze worden vastgezet door middel van spijkers, schroeven of bouten, waardoor ze een belangrijke rol kunnen spelen in de stabiliteit en duurzaamheid van verschillende structuren.

Waar worden klampen voor gebruikt?


De toepassingen van klampen verschillen heel erg, maar ze zijn vaak te vinden in de bouwsector, timmerwerk en bijvoorbeeld ook in de meubelproductie. Bij het bouwen van schuttingen, houten hekwerken of poorten bieden klampen een goede verankering en ondersteuning voor de planken, wat resulteert in een stevige en betrouwbare structuur en constructie. 

Bij Houtmarkt hebben we een ruime selectie hoogwaardige klampen voor al uw bouw- en houtbewerkingsprojecten. Of je nu een professionele aannemer bent die verbindingen nodig heeft voor een bouwproject of een ervaren doe-het-zelver die vakmanschap nastreeft, onze klampen bieden de stabiliteit en duurzaamheid die je zoekt. Ontdek de klampen bij Houtmarkt en maak je project af met onze kwalitatieve houten verbindingsstukken.