Naar boven

Lijstwerk

Kies een categorie
Sorteren

Lijstwerk is een onmisbare finishing touch voor elke ruimte in je huis. Of je nu je woning bouwt, renoveert of simpelweg een nieuwe uitstraling wilt geven, met het juiste lijstwerk geef je karakter en verfijning aan je interieur. Hieronder vind je een uiteenzetting van verschillende soorten lijstwerk die we aanbieden, allemaal toepasbaar in jouw woning.

 

Gibolat

Gibolat is een soort afwerklatten die je gebruikt om de overgang tussen gipsplaten mooi af te werken. Wanneer je met gibolat werkt, zorg je voor een naadloze en gladde overgang, waardoor je muren er strak en afgewerkt uitzien. Vooral in moderne woningen waar een minimalische afwerking gewenst is, komt gibolat perfect tot zijn recht. Je zult versteld staan hoe een klein detail als gibolat de uitstraling van je muren kan perfectioneren. 

Koplatten

Koplatten vormen een praktische keuze voor het afwerken van kozijnen. Ze worden aan de bovenkant van een deur- of raamkozijn bevestigd en creëren zo een keurige afsluiting. Het mooie van koplatten is dat je ze in diverse stijlen en maten hebt. Zo kun je altijd een koplats vinden die bij jouw persoonlijke smaak en de stijl van je woning past. 

Glaslatten

Glaslatten zijn essentieel voor het vastzetten van glas in een kozijn. Ze beschermen niet alleen het glas, maar zorgen ook voor een waterdichte en tochtvrije afsluiting. Glaslatten komen in verschillende diktes en breedtes, zodat je voor elk type beglazing de juiste lat kunt vinden. Bovendien kun je met een beetje verf of beits de glaslatten perfect laten aansluiten bij het kleurenpalet van je interieur. 

Neuslatten

Neuslatten zorgen voor de bescherming van de onderkant van het buitenkozijn. Ze voeren water af en voorkomen zo houtrot en schade aan het kozijn. Het is een kleine investering die de levensduur van je kozijnen aanzienlijk kan verlengen. Je hebt ze in verschillende materialen en uitvoeringen, zodat er altijd een neuslat is die past bij de stijl van jouw huis.

Plinten

Plinten zijn niet alleen esthetisch, maar beschermen je muren ook tegen beschadigingen en stoten. Je plaatst de plinten vaak langs de onderkant van de muur, waar ze de naad tussen vloer en wand elegant bedekken. Er is een ruime keuze aan plinten in verschillende hoogtes, diktes en designs, wat jou de vrijheid geeft om de perfecte sfeer te creëren.

Traplatten

Traplatten worden gebruikt om de randen van traptraden af te werken. Ze geven je trap niet alleen een fraai aanzicht, maar verhogen ook de veiligheid door de treden minder glad te maken. Traplatten kunnen gemaakt zijn van diverse materialen en uitgevoerd in verschillende stijlen, waardoor ze bijdragen aan de uitstraling van je trap. 

Vensterbanken

Vensterbanken zijn de kers op de taart voor je raampartijen. Ze bieden niet alleen ruimte voor decoratie, maar verbinden ook het interieur met de buitenwereld. Een vensterbank kan uit verschillende materialen bestaan, maar wij bieden vooralsnog alleen de spaanplaat vensterbank aan met een strakke wit kunststof laag als afwerking. 

Als je deze verschillende soorten lijstwerk online wilt kopen, bezoek dan onze webshop waar kwaliteit en service centraal staan. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan die je gemakkelijk vanuit je luie stoel kunt bestellen. Met onze snelle levering en uitstekende klantenservice zorgen we ervoor dat je project soepel verloopt. Shop nu en geef jouw huis de afwerking die het verdient.