Naar boven

Promatect

Promatect brandwerende bouwplaten voor veilige en efficiënte brandwerende oplossingen.

PromatectPromatect biedt een breed scala aan hoogwaardige brandwerende bouwplaten die voldoen aan de strengste normen op het gebied van brandveiligheid in de bouw. Drie opmerkelijke varianten, de Promatect H brandwerende bouwplaat, de Promatect 100 brandwerende bouwplaat, en de Promatect XS, zijn onderdeel van Promatect's brandveilige oplossingen.


1. Promatect H bouwplaat:


De Promatect H brandwerende bouwplaat staat bekend om zijn uitstekende prestaties bij hoge temperaturen. Deze plaat is ideaal voor situaties waar een intensieve brandbescherming vereist is, zoals in industriële en commerciële omgevingen. Het biedt een betrouwbare barrière tegen vuur, waardoor de veiligheid van gebouwen en de mensen die erin verblijven wordt gewaarborgd.


2. Promatect 100 brandwerende bouwplaat:


De Promatect 100 brandwerende bouwplaat is een veelzijdige oplossing met een breed scala aan toepassingen. Deze plaat excelleert in het bieden van effectieve brandbescherming in verschillende bouwscenario's, variërend van residentiële gebouwen tot commerciële complexen. De Promatect 100 is geliefd vanwege zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid.


3. Promatect XS branwerende platen:


De Promatect XS brandwerende plaat is een lichtgewicht brandwerende bouwplaat met een uitstekende sterkte-gewichtsverhouding. Dit maakt het gemakkelijker te hanteren en te installeren, waardoor het bij uitstek geschikt is voor projecten waar gewichtsbeperkingen van belang zijn. De Promatect XS biedt nog steeds de hoogste normen van brandveiligheid, waardoor het een populaire keuze is voor uiteenlopende constructies.


Voordelen van Promatect Bouwplaten:


Uitstekende Brandwerendheid:
Alle Promatect bouwplaten bieden een hoog niveau van brandveiligheid, wat essentieel is voor het beschermen van mensen en eigendommen.

Duurzaamheid:
Promatect platen zijn duurzaam en bestand tegen de tand des tijds, waardoor ze een kosteneffectieve investering zijn.

Veelzijdigheid:
Of het nu gaat om industriële faciliteiten, kantoren of woningen, Promatect bouwplaten passen zich aan verschillende bouwbehoeften aan.

Bij Houtmarkt vindt je een uitgebreid assortiment Promatect bouwplaten, waar kwaliteit en veiligheid samenkomen. Investeer in de brandveiligheid van elk project met Promatect brandwerende bouwplaten.