Naar boven

Meranti kozijnhout

Als je ons assortiment kozijn en lijstwerk bekijkt, dan zie je een indrukwekkend aanbod meranti kozijnhout in allerlei stijlen en voor verschillende onderdelen van het kozijn. Met deze onderdelen ben je in staat om je kozijnen zelf samen te stellen, af te werken en deze dus uniek te maken. Meranti is een tropisch hardhout dat uitermate geschikt is voor gebruik op deze plaats. Het is bestand tegen schommelingen in luchtvochtigheid en temperaturen en daardoor heeft het ook buiten een lange levensduur. We bieden gegrond en ongegrond kozijnhout aan en dat voor betaalbare prijzen en een uitstekende kwaliteit.

Duurzaam hardhout met een lange levensduur

In Nederland is meranti het meest voorkomende hout voor gebruik bij kozijnen. Daar zijn een aantal goede redenen voor. Meranti is duurzaam, het heeft een hoge isolatiewaarde en het heeft een lange levensduur. Daarbij ‘werkt’ het minder dan veel andere houtsoorten, wat betekent dat het niet groeit of krimpt als het weer verandert. Tegelijkertijd is het goed betaalbaar en kun je er wel 30 tot 40 jaar van profiteren voordat het vervangen moet worden. Dat zijn allen voordelen die meranti ideaal maken in kozijnen.

Ons assortiment kozijnhout

Als je besluit je meranti kozijnhout bij ons te bestellen, dan weet je zeker dat je kwalitatief hout ontvangt dat op een duurzame en verantwoorde manier is geproduceerd. Uiteraard heeft het de keurmerken om dat te bewijzen. In ons assortiment tref je verschillende onderdelen van het kozijn aan, zoals de onderdorpel, de bovendorpel en de tussenstijlen. Dit wordt ook wel aangeduid in profielen:

Jouw kozijnen bestellen

Bij ons kun je dus terecht voor alle onderdelen die je nodig hebt om je eigen kozijnen samen te stellen. Het enige wat je moet doen is de afmetingen opnemen en je bestelling plaatsen. Ons kozijnhout wordt in verschillende afmetingen geleverd, wat betekent dat je ze ter plekke op maat kunt zagen. Uiteraard doen we dat ook graag voor je, mocht je dat willen. Het is dan belangrijk dat je contact opneemt met onze klantenservice en dit met hen bespreekt. Zij kunnen je ook meer vertellen over de verschillende meranti kozijnhout onderdelen en de manier waarop je deze monteert en samenstelt. Vergreet ook niet dat er andere kozijnen nodig zijn voor dubbel-, enkel- en triple glas. Bij twijfel neem je contact met ons op en zorgen onze specialisten dat je de juiste bestelling plaatst. We leveren ze dan snel bij je thuis.

Alleen de beste kwaliteit

Houtmarkt is gek op hout en dat betekent dat wij het belangrijk vinden dat jij de beste producten van ons ontvangt. Daarom kun je bij ons kwaliteit verwachten en dat voor een zeer gunstige prijs. Stel je kozijnen zelf samen van meranti kozijnhout en plaats je bestelling bij ons. Zo heb je snel unieke en schitterende kozijnen die er weer tientallen jaren tegenaan kunnen.