Hout, plaat en bouwmaterialen, eenvoudig online bestellen

Hout kun je kopen in een bouwmarkt, maar ook eenvoudig online bestellen bij Houtmarkt.nl. Houtmarkt.nl heeft een grote voorraad aan verschillende soorten hout, plaatmateriaal bouwmaterialen, hulpmaterialen en gereedschappen.

Plaatmateriaal
Houtmarkt heeft verschillende soorten plaatmateriaal in het assortiment. Je kan de verschillende soorten opsplitsen in vier hoofdcategorieën namelijk plaatmateriaal voor constructie, voor binnen, voor buiten en betonplex. Alle soorten plaatmateriaal zijn eenvoudig te bestellen en beschikbaar in verschillende Klasses en types.

Vurenhout kopen
Houtmarkt heeft een groot assortiment aan vurenhout. Voor elke klusser wat wils. Wil je onbewerkt vurenhout kopen? dan kun je kiezen uit verschillende ruw houten balken of panlatten van Klasse C. Daarnaast hebben we ook bewerkt vurenhout zoals Geschaafd of gevingerlast. Ook hebben we geschaafde vurenhouten baddingen, steigerhout en vurenhouten planken die geschaafd en geploegd zijn in ons assortiment. Bestel eenvoudig je vurenhout online bij Houtmarkt.nl.

Douglas hout online bestellen?
Een zeer populaire houtsoort als Douglas hout mag natuurlijk niet ontbreken in onze online webwinkel. De Douglas houten planken, balken of vlonderdelen hebben we in grote hoeveelheden in onze opslag liggen. Wil jij dus Douglas hout kopen voor jouw project neem dan eens een kijkje in ons Douglas assortiment. Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact met ons op of bestel eenvoudig jouw douglashout online.

Aanbiedingen
Houtmarkt.nl heeft constant verschillende partijen hout in de aanbieding, deze prijs is zeer scherp en kunt u direct van profiteren. Op dit moment zijn verschillende Douglas planken en balken in de aanbieding. Wil je op de hoogte blijven van onze aanbiedingen en acties schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en mis nooit meer een scherpe aanbieding. Zo kun je altijd voor een aantrekkelijke prijs jouw hout online kopen bij Houtmarkt.nl.

Hardhout eenvoudig online kopen
Naast vurenhout en douglashout is hardhout een duurzaam materiaal wat veel gebruikt wordt voor verschillende tuinprojecten. Houtmarkt.nl beidt verschillende soorten hardhout hierbij kun je denken aan hardhouten vlonderplanken voor een mooie en strakke vlonder in je tuin. Schuttingplanken zijn ook hardhouten planken met een bepaalde groef om een duurzame schutting mee te maken. Deze zijn in verschillende maten leverbaar. Deze planken kun je ook op verschillende manieren laten afwerken.

Houten planken, palen, platen en balken op maat?
De meeste planken, balken of platen worden standaard geleverd, maar bij Houtmarkt.nl is maatwerk ook zeker een optie. Of het nu gaat om een bepaalde bewerkingsmethode of om grote hoeveelheden planken en/of balken op maat zagen. Alles is mogelijk. Neem gerust contact met ons op als je dus op zoek bent naar een bepaalde afmeting, afwerking of als je gewoon graag tips en advies wil om jouw project te laten slagen. Je kunt ons bereiken via: 078 - 610 72 75 of neem een kijkje op onze klantenservice pagina.