Levertijden

1. Kan ik vandaag een bestelling plaatsen en dezelfde dag nog ontvangen?

Het is niet mogelijk om de bestelling op dezelfde dag geleverd te krijgen. Dit is logistiek onmogelijk, aangezien de materialen gepakt, geladen en efficiënt weggereden dienen te worden.

Bestelling afhalen?

U kunt uw bestelling ophalen op onze afhaallocatie in Zwijndrecht.

Voor afhalers geldt; U krijgt uiterlijk binnen twee uur van ons de bevestiging vanaf wanneer de bestelling klaar ligt.

2. Hoe snel ontvang ik een bestelling?

De levertijd hangt af van de samenstelling van de bestelling, het afleveradres en het moment van bestellen. Wij verwerken de bestelling op dezelfde werkdag of de eerst volgende werkdag als het na 17:00 uur  besteld wordt. Gemiddeld duurt de levering zo'n 2-5 werkdagen.

De bestelling wordt direct aangemeld bij een van onze transporteurs. De transporteur neemt zelf 2 á 3 dagen van te voren contact met u op om de exacte leverdatum door te geven. Dit kunt u vervolgens per mail bevestigen.

Let op, de levertijden zijn altijd onder voorbehoud. Het is ten allen tijde afhankelijk van hoe de dag van de chauffeur verloopt.

- Kleine of lichte artikelen: Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, wordt dezelfde dag nog verzonden. Deze artikelen worden bezorgd met PostNL en zijn te volgen via track&trace.

- Maatwerk: Levertijden van maatwerk gaan altijd in overleg. Neem hiervoor contact op met de klantenservice. Dit kan zowel telefonisch als per mail.


3. Mijn bestelling is verzonden, maar ik heb nog niks ontvangen.

Wij streven er naar om de aangegeven levertijden na te komen. Staat je bestelling op ‘verzonden’ maar is deze nog niet geleverd, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.


4. Vooruit bestellen

Het is mogelijk om bij uw bestelling aan tegeven dat u het later geleverd wil hebben. In de winkelwagen kunt in het opmerkingsveld aangeven wanneer u het wenst te ontvangen. Wij houden daar dan zo veel mogelijk rekening mee.

Klantenservice