Naar boven

Douglas balken

Douglas houten balken worden vaak gebruikt voor constructieve werkzaamheden en kun je bijvoorbeeld ook ideaal gebruiken voor als je zelf een veranda of blokhut gaat bouwen. Ben je bezig met een klus en vraag je je af of Douglas balken hier geschikt voor zijn? Dan kun je altijd even bellen met de klantenservice. Wij geven je graag deskundig advies.

Waar gebruik je Douglas houten balken voor?

Douglas houten balken worden vaak gebruikt voor constructieve werkzaamheden en kun je bijvoorbeeld ook ideaal gebruiken voor als je zelf een veranda of blokhut gaat bouwen. Verder worden ze ook vaak gebruikt voor ramen en kozijnen. Ben je bezig met een klus en vraag je je af of Douglas balken hier geschikt voor zijn? Dan kun je altijd even bellen met 078 - 6107275. Wij geven je graag deskundig advies.

Hoe duur zijn Douglas balken?

Douglas balken zijn net iets duurder dan vurenhout balken, maar dat komt ook omdat ze veel langer meegaan. Dat betekent dat ze langer tegen weersinvloeden kunnen dan vurenhout. Ben je op zoek naar Goedkope Douglas Balken? Wij bieden de Douglas balken al voor een hele scherpe m1 prijs aan. Let hierbij vooral op de aanbiedingsprijs. In sommige periodes van het jaar geven we maar liefst 10% korting op Douglas houten balken.

Welke afmetingen?

De Douglas balken zijn in verschillende maten beschikbaar. Zo hebben we ze van:

50mm x 150mm

75mm x 150mm

75mm x 200mm

32mm x 150mm (maar dit kun je bijvoorbeeld ook beschrijven als een Douglas plank)

Dit zijn de kopmaten. Alle verschillende kopmaten zijn weer in drie verschillende lengtes beschikbaar: 3 meter, 4 meter of 5 meter lang.

Douglas palen

Ben je opzoek naar bijvoorbeeld Douglasbalken van 150x150 dan kun je het beste even kijken onder Douglas palen. Deze hebben voor het gemak even opgesplitst. Op de Douglas palen pagina vind je een overzicht van de palen met de verschillende kopmaten en lengtes die Houtmarkt.nl kan leveren.

Geschaafd of ongeschaafd

De Douglas houten balken zijn fijnbezaagd, maar nog niet geschaafd. Binnen onze werkplaats kunnen we Douglas balken ook geschaafd afleveren. Met geavanceerde apparatuur in ons magazijn kunnen verschillende bewerkingen worden uitgevoerd om aan iedere wens te voldoen. Bekijk de verschillende bewerkingsmogelijkheden van Houtmarkt.nl.

Douglas houten balken

Weet je niet zeker of Douglas houten balken de juiste balken zijn voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via 078 - 6107275 of bekijk onze overige contactgegevens op onze klantenservice pagina. Wij helpen je graag met gericht advies, zodat je jouw klus succesvol kan afronden.