Naar boven

Aluplex buitendeuren

Als je op zoek bent naar een buitendeur, dan is ons assortiment aluplex deuren een goede plek om te beginnen. Deze deuren zijn gemaakt van massief multiplex en voorzien van aluminium lagen die vochtbestendigheid en stabiliteit bevorderen. Ze kunnen gebruikt worden voor een groot aantal doeleinden en als buitendeur fungeren voor je woning, naar je balkon, voor je schuur, voor je werkplaats of voor je opslagruimte. Deze deuren zijn inzetbaar voor particuliere- en commerciële gebouwen, sterk, van hoge kwaliteit en ook nog eens goed betaalbaar. Wij bieden gegronde en ongegronde deuren aan en dat in verschillende afmetingen. Uiteraard is op maat zagen voor ons ook geen probleem.

Wat is Aluplex

De Aluplex platen is een deurromp wat opgebouwd is uit door en door Okoumé. Het bestaat uit vlakke samengestelde Okoume dekplaten en 2 aluminium stabilisatie lagen. Deze platen zijn in standaard verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

  • 235 x 95 cm - ook wit gegrond verkrijgbaar
  • 215 x 95 cm - ook wit gegrond verkrijgbaar
  • 235 x 110 cm
  • 250 x 122 cm

De aluplex deuren van Houtmarkt

Onze aluplex deuren zijn gemaakt van een multiplex dat bestaat uit verschillende lagen Okoumé hout. Dit is een houtsoort die er om bekend staat goed te functioneren buiten en zorgt er dus voor dat je deur lang mee kan gaan. Tussen deze lagen zijn twee aluminium stabilisatielagen aangebracht. Deze zorgen ervoor dat je deur nog beter bestand is tegen de weersomstandigheden en dat deze ook stabiel en sterk is. Al deze kenmerken maken het een ideale deur voor gebruik buiten. In ons assortiment tref je twee soorten deuren aan:

  • Aluplex deur onbehandeld: deze deur moet nog gegrond en geverfd worden en is te krijgen in drie afmetingen, namelijk 40 x 1220 x 2550 millimeter, 40 x 950 x 2150 millimeter en 40 x 950 x 2350 millimeter.
  • Aluplex deur wit gegrond: deze deur is afgewerkt met een witte grondverf, zodat je dat zelf niet meer hoeft te doen. Hij is te krijgen in 40 x 950 x 2150 millimeter en 40 x 950 x 2350 millimeter.

We hebben een groot assortiment deuren voor je, dus als de aluplex deur voor jou niet geschikt is, dan vind je vast een andere deur die wel bij je wensen past.

Je deur op maat laten maken

Het is altijd mogelijk dat het juiste formaat deur niet door ons wordt aangeboden. Dat zou je niet moeten stoppen om je deur bij ons te bestellen, want bewerkingen zijn mogelijk. Het is voor ons geen probleem om onze aluplex deuren op maat te zagen, mocht dat voor jou beter zijn. De beste manier om dat in werking te zetten is door contact op te nemen met onze klantenservice. Daar spreek je met een specialist die je exact kan vertellen wat er wel en niet mogelijk is.

Infrezen

Het is mogelijk om je aluplex deur in te vrezen, maar dan is het belangrijk dat je weet dat er een aluminium plaat in de deur aanwezig is. Infrezen is daarom mogelijk, maar niet dieper dan 3 of 5 millimeter, afhankelijk van de deur die je kiest. Dit doe je dan het beste met een v-groef.

De beste aluplex deuren vind je op voorraad bij Houtmarkt. We zorgen ervoor dat deze snel wordt afgeleverd en hebben de mogelijkheden in huis om deze op maat te maken. Bij een bestelling van meer dan 10 platen is deze dienst gratis.