Profiteer van veel voordeel op tuinhout! Kortingen tot 15%. 

Sluiten
Naar boven

Radiata pine - underlayment

Deze underlayment plaat is een door en door Radiata Pine constructie multipelx en is geschikt voor het construeren van daken, vloeren of wanden. De plaat is aan bijde zijde geschuurd en aan de voorzijde gesloten. Door het gladde oppervlak is het zelfs toepasbaar voor zichtwerk. Radiataplex is een vlakke stabiele plaat en splintert nauwelijks.

Deze plaat is verkrijgbaar in diverse diktes. De 18 mm plaat is tevens beschikbaar met messing en groef (M+G).

Radiata pine underlayment mag gezien worden

Radiata pine underlayment is een constructie multiplex plaat die multifunctioneel kan worden ingezet tijdens werkzaamheden in huis. In tegenstelling tot andere soorten underlayment, zoals OSB, is het geschuurd aan beide zijden. Daardoor is het ideaal voor gebruik op oppervlakten die gezien mogen worden. Radiata pine is een houtsoort die er om bekend staat vlak en stabiel te zijn en nauwelijks te splinteren. Het is dus ook een goede keuze als je een vloerbedekking nodig hebt.

Radiata pine underlayment in twee varianten

Wij verkopen radiata pine underlayment in twee varianten, namelijk radiata pine underlayment met rechte kanten en platen met messing en groef. De standaard afmetingen van de platen met rechte kanten is 1220 x 2440 millimeter. Je moet dan wel besluiten welke dikte je nodig hebt en dan kun je bij ons kiezen uit 9, 12, 15, 18, 21 en 25 millimeter. De radiata pine underlayment met messing en groef zijn alleen in 18 millimeter dikte te krijgen, maar ook met een afmeting van 610 x 2440 millimeter. Deze zijn gemakkelijk in elkaar te schuiven en aan te brengen.

De toepassingen van Radiata pine

Omdat radiata pine underlayment een netjes afgewerkt plaatmateriaal is dat nauwelijks splintert, is het een uitermate geschikt product om te gebruiken voor het afwerken van vloer, muur, plafond en dak. Met een mooie lak of kwalitatieve verfsoort komt dit hout erg goed tot zijn recht. Tegelijkertijd kun je het ook toepassen als materiaal om het oppervlak mee af te sluiten voordat je het afwerkt. . Ben je op zoek naar een andere houtsoort, kijk dan eens bij onze fins vurenhouten underlayment platen die ook in verschillende afmetingen en uitvoeringen aangeboden worden.