Profiteer van veel voordeel op tuinhout! Kortingen tot 15%. 

Sluiten

Steigerhout 32x200x5000 mm

Steigerhout 32x200x5000 mm

13,75
p/stuk incl BTW
2,75 p/m1 incl BTW

De voordelen van Houtmarkt.nl

Productinformatie

Steigerhout, ook wel steigerplanken genoemd, is gemaaktop basis van ongedroogd ruw vurenhout. Het hout is afkomstig uit Midden-Europese zagerijen. 

Ons Steigerhout is vervaardigd uit hoogwaardig vurenhout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Het hout wordt met zorg geselecteerd en bewerkt om de beste kwaliteit te garanderen voor al jouw behoeften. Vurenhout staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid en unieke nerfpatronen, waardoor elk stuk steigerhout een prachtig en authentiek karakter krijgt.

Ons steigerhout is afkomstig uit Midden-Europese zagerijen. Het is gemaakt van ongedroogd ruw vurenhout, onze midden-Europese steigerdelen liggen buiten opgeslagen. 

Afmetingen

Steigerhout is ruw vurenhout meestal in de afmetingen 32x200 mm. Dit is de gangbare afmeting wat men in de bouw gebruikt. Voor zwaardere toepassingen toepassingen in de bouw zijn er ander eisen. Dan worden meestal planken of balken van 50x200 mm gebruikt. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Profiteer van onze scherpe aanbiedingen!

Tijdelijk bieden we ons Steigerhout aan tegen een geweldige korting! Wacht niet langer en profiteer van deze beperkte aanbieding. Creëer tijdloze meubelstukken, unieke decoraties, of bouw een droomproject voor je klanten. Ons steigerhout is klaar om je inspiratie tot leven te brengen!

Bestel nu gemakkelijk online!

Plaats je bestelling en ontdek waarom steigerhout nog steeds de veel gemaakte keuze is van interieurontwerpers, architecten en doe-het-zelf-liefhebbers. Het is de perfecte combinatie van duurzaamheid en natuurlijke uitstraling, klaar om je ruimte te veranderen.