Tenco verf dekkend hoogglans

Tenco verf dekkend hoogglans

16,95

De voordelen van Houtmarkt.nl

Productinformatie

TencoVerf Dekkend Hoogglans biedt een hoogwaardige universele aflak voor zowel binnen- als buitentoepassingen, met een uitstekende dekking en vloei. Het is speciaal ontwikkeld voor het aflakken van diverse oppervlakken, waaronder hout, staal, non-ferro metalen en verschillende kunststoffen.

Kenmerken

Geschikt voor zowel hout als metaal
Gemakkelijk te verwerken
Voor binnen- en buitengebruik
Uitstekende hechting
Weer- en kleurvast
Goede dekking en vloeiing
Beschikbaar in 9 kleuren

Toepassen

Voor en tijdens gebruik goed roeren. Aanbrengen op schone, droge en vetvrije ondergrond met zachte langharige kwast. De ondergrond dient voorbehandeld te zijn met de juiste Tenco Grondverf of primer. 1 laag primer/grondverf en 2 lagen TencoVerf dekkend hoogglans, tussen de lagen goed schuren. Voor onderhoud kan als regel met 1 laag worden volstaan. Voor en tijdens gebruik goed roeren, verwerking mag niet in de volle zon of beneden de 8 - 10 °C afhankelijk van de ondergrond. 

TencoVerf dekkend hoogglans is gebruiksklaar. Gereedschap kan worden gereinigd met terpentine

Opslag

In ongeopende goed afgesloten verpakking is TencoVerf Dekkend Hoogglans minstens twee jaar houdbaar. Bewaar het product droog bij een temperatuur van minimaal 5 ℃ tot maximaal 25 ℃. Overgiet halflege bussen in een kleinere bus of blik om velvorming en indrogen te voorkomen.