Profiteer van veel voordeel op tuinhout! Kortingen tot 15%. 

Sluiten

Tencotop hoogglans

Tencotop hoogglans

36,12

De voordelen van Houtmarkt.nl

Productinformatie

 

Tencotop dekkend hoogglans biedt een jarenlange bescherming door een sterk vochtregulerend vermogen. Het is gemakkelijk te verwerken door een goede vloeiing. Tenco Top dekkende beits voor buiten beschermt en verfraait het houtwerk zoals: deuren, kozijnen, ramen, geveltimmerwerk aan woningen, daklijsten, garages en schuren. Tenco Top buitenbeits dekkend kan zowel op nieuw onbehandeld hout als op eerder met beits of verf behandeld hout worden toegepast

Kenmerken

Geschikt voor zachte en harde houtsoorten
Gemakkelijk verwerkbaar
Vochtregulerend
Goede hechting
Weer- en kleurvast
Goede dekking en vloeiing

Toepassing

Verwerkingstemperatuur:
Voor hout: Minimaal 8 °C en maximaal 25 °C bij 80% relatieve luchtvochtigheid.
Voor metaal: Minimaal 10 °C en maximaal 25 °C bij 80% relatieve luchtvochtigheid.

Verdunning: Tenco Top deur en kozijn dekkend hoogglans is gebruiksklaar. Indien nodig kan het worden verdund met terpentine, wat ook kan worden gebruikt voor het reinigen van gereedschap.

Roeren: Voor en tijdens gebruik, zorg ervoor dat u de Tenco Top deur en kozijn dekkend hoogglans grondig roert om een ​​gelijkmatige consistentie te garanderen.
Ondergrond voorbereiden: Breng de verf aan op een schone, droge en vetvrije ondergrond met behulp van een kwast of verfroller.
Aanbrengen: Voor nieuw hout, breng minstens 2 tot 3 lagen aan. Verdun de eerste laag met ongeveer 5-10% terpentine. Breng vervolgens twee onverdunde lagen aan. Voor sterk ademende ondergronden wordt geadviseerd om Tenco Grondverf te gebruiken. Zorg ervoor dat u tussen elke laag goed schuurt.
Reparaties: Repareer eventuele beschadigingen aan het hout voorafgaand aan het aanbrengen van de verf.

Onderhoud: Voor onderhoud is doorgaans één laag voldoende.

Opslag

In ongeopende goed afgesloten verpakking tenminste twee jaar houdbaar. Het product droog bewaren, bij een temperatuur van minimaal 5 ℃ tot maximaal 25 ℃. Halflege bussen overgieten in een kleinere bus of blik, helpt velvorming en indrogen voorkomen.