Potdekselschroeven zwart- Woodies

Potdekselschroeven zwart- Woodies

65,75

De voordelen van Houtmarkt.nl

Productinformatie

Woodies Potdekselschroeven in zwart zijn perfect voor het bevestigen van potdekselplanken of gevelbekleding met een moderne uitstraling. Met hun weerbestendige en corrosiebestendige zwarte afwerking bieden ze niet alleen een esthetische toevoeging aan je project, maar ook duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Kenmerken

RVS: Deze schroeven zijn vervaardigd uit roestvrij staal waardoor ze bestandig zijn tegen alle weersomstandigheden en geschikt zijn voor buitenshuis gebruik.
Makkelijke installatie: Voorzien van een speciale punt en schroefdraad, waardoor ze gemakkelijk in het hout kunnen worden geplaatst zonder voor te boren.
Eenvoudige installatie: Dankzij de speciale punt en schroefdraad kunnen de schroeven gemakkelijk in het hout worden gedraaid zonder dat voorboren nodig is, wat tijd en moeite bespaart tijdens de installatie.
Stevige grip en ondersteuning: Woodies Potdekselschroeven bieden een sterke grip en ondersteuning voor de gevelbekleding, waardoor een veilige en stabiele montage wordt gegarandeerd, zelfs bij blootstelling aan externe krachten zoals wind en regen.
Zwarte kleur: De zwarte afwerking zorgt voor een moderne en eigentijdse uitstraling, waardoor de schroeven perfect passen bij diverse gevelstijlen en architectonische ontwerpen.


Wat betekent RVS?

RVS staat voor roest vrij staal. Dit houd in dat deze schroeven langer meegaan in natte omstandigheden. Omdat ze gemaakt zijn van rvs betekent het dat er geen roestvorming kan ontstaan en is het meer corrosief bestendig, het enigste nadeel aan rvs is de relatief hogere prijs maar dan heb je ook een goede qualiteit schroef die tientallen jaren mee zal gaan.

Beschikbare opties:

We hebben verschillende lengtes en diktes om te voldoen aan de specifieke eisen van uw project. Verpakt in handige hoeveelheden voor uw gemak, of verkrijgbaar in bulk voor grotere projecten.
Upgrade uw bouwervaring met Schroeven RVS - Woodies en vertrouw op de betrouwbaarheid en prestaties die uw project verdient. Ontdek de perfecte combinatie van kwaliteit, duurzaamheid en veelzijdigheid met Woodies schroeven.


Waarom Woodies?

Woodies staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. Onze verzinkte schroeven zijn het resultaat van jarenlange ervaring en innovatie, wat zorgt voor betrouwbare prestaties en tevreden klanten.
Bestel vandaag nog Woodies verzinkte schroeven en ervaar het verschil in kwaliteit en duurzaamheid. Uw project verdient de beste materialen, en dat is precies wat u krijgt met Woodies.

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze schroeven? Neem gerust contact met ons op, en ons deskundige team staat klaar om je verder te helpen.