Groofy EPDM spuitlijm - 750 ml

Groofy EPDM spuitlijm - 750 ml

27,50

De voordelen van Houtmarkt.nl

Productinformatie

Groofy EPDM Spuitlijm
Beschrijving: Groofy EPDM Spuitlijm biedt een sneldrogende formule van synthetische polymeren en oplosmiddel, ontworpen voor gebruik met een constante druk drijfgas voor eenvoudige verspuitbaarheid.

Voordelen

Eenvoudige en betrouwbare applicatie.
Geschikt voor diverse ondergronden inclusief naakte EPS.
Lange open tijd van 2-60 minuten.
Lange houdbaarheid.
BDA getest volgens BRL 1511.
Vrij van chloride houdende oplosmiddelen.
Bestand tegen bitumen.
Bestand tegen hoge temperaturen (5° - 130 °C).

Gebruiksaanwijzing

Voor optimale resultaten de verwerkingsinstructies op de verpakking nauwkeurig opvolgen. Zorg voor schone, droge en vetvrije oppervlakken. De verwerkingstemperatuur dient minimaal 5°C te zijn. Goed schudden voor gebruik (>60 sec.) en spuiten op een afstand van 10-25 cm. Laat de lijm handdroog worden, voeg de te verlijmen delen samen en druk stevig aan met een aandrukrol. Reinig het mondstuk bij verstopping met verdunner of aceton. Voor drukvaten geldt de instructie om de slang en het pistool volledig te reinigen voor opslag.

Toepassingen

Groofy EPDM Spuitlijm is ideaal voor het verlijmen van EPDM membranen op diverse materialen zoals isolatiematerialen, hout, beton en staal. Het biedt uitstekende weerstand tegen extreme temperaturen en weersinvloeden. De gebruiksvriendelijke applicatie vermindert kosten en bespaart tijd en materiaal.

Verpakking

-Beschikbaar in spuitbussen van 750ml voor kleine oppervlakten.
-Verbruik: Ongeveer 2 vierkante meter per spuitbus.

Toepassingen: Groofy EPDM Spuitlijm is ideaal voor het verlijmen van EPDM membranen op diverse materialen zoals isolatiematerialen, hout, beton en staal. Het biedt uitstekende weerstand tegen extreme temperaturen en weersinvloeden. De gebruiksvriendelijke applicatie vermindert kosten en bespaart tijd en materiaal.


Inhoud: 750ml

Voordelig, efficiënt en betrouwbaar - Groofy EPDM Spuitlijm biedt de perfecte oplossing voor diverse verlijmingsuitdagingen.