Buigtriplex dwarsgefineerd

Buigtriplex dwarsgefineerd

59,15
p/stuk incl BTW
19,85 p/m2 incl BTW

De voordelen van Houtmarkt.nl

Productinformatie

Buigtriplex dwarsgefineerd voor ronde vormen in je interieur

Buigtriplex dwarsgefineerd is een buigzame houten plaat gemaakt van verlijmde fineren van ceibahout. Deze fineren zijn kruislings verlijmd, wat betekent dat ze loodrecht op de vezel van het dekfineer gebogen kunnen worden. Ook zijn ze dun en lichtgewicht. Daardoor zijn ze gemakkelijk op maat te brengen en zeer gebruikersvriendelijk. Buigtriplex is bedoeld voor projecten binnenshuis en dan voornamelijk voor projecten waarbij iets wordt gemaakt. Je kunt dan denken aan de meubelindustrie en het maken van koven en kolommen. Hobbyisten kunnen niet zonder dit type multiplex.

Buigtriplex is opgebouwd uit drie kruislings verlijmde Ceiba fineren.

Deze uitvoering is dwarsgefineerd en wordt veel toegepast in de meubelindustrie. De plaat is buigbaar loodrecht op de vezel van het dekfineer.

Verlijming: MR/E1.

Buigtriplex dwarsgefineerd bij Houtmarkt

De buigtriplex platen die wij aanbieden zijn te krijgen in de afmetingen 1220 x 2440 millimeter en met een dikte van 7 millimeter. Omdat het materiaal buigzaam moet zijn en niet mag breken, zijn er geen andere diktes beschikbaar. We bieden ook buigtriplex langsgefineerd aan in dezelfde afmetingen. Deze platen zijn zo buigzaam dat je er een lange koker van kunt maken. Heb je andere afmetingen nodig, dan staat onze zaagservice voor je klaar. Neem contact op met de klantenservice en zij kunnen je exact vertellen wat er mogelijk is op het gebied van maatwerk. 

Andere multiplex platen

Buigtriplex dwarsgefineerd is slechts één voorbeeld van de multiplex platen die wij in ons assortiment aanbieden. Het is een plaat met een duidelijke doelstelling, omdat het gebogen kan worden. Heb jij andere eisen, dan is een andere houtsoort mogelijk beter voor jou. Voor buitengebruik, bijvoorbeeld, heb je een watervast multiplex nodig, om te voorkomen de verschillende lagen door de vochtigheid buiten krom gaan staan. Verder bieden we ook platen aan van populierenhout, van berkenhout en van hardhout. Weet je niet zeker welke houtsoort en dikte voor jou het beste zijn? Dan kunnen onze medewerkers bij de klantenservice je ook aan die informatie helpen. Buigtriplex is dan één van de opties die je vast zal bevallen.