Profiteer van veel voordeel op tuinhout! Kortingen tot 15%. 

Sluiten

Buigtriplex langsgefineerd

Buigtriplex langsgefineerd

59,15
p/stuk incl BTW
19,85 p/m2 incl BTW

De voordelen van Houtmarkt.nl

Productinformatie

Met buigtriplex langsgefineerd maak je een koker

Voor hobbyisten die graag creatief zijn en dingen maken, is buigtriplex langsgerefineerd een schitterend materiaal. Ook voor meubelmakers, voor andere houtbewerkers en voor mensen die werken aan renovaties en restauraties is het een uitstekende keuze. Dit type multiplex is dun, licht en buigzaam waardoor het een duidelijk doeleinde heeft. Het is niet geschikt voor gebruik buitenshuis en daarvoor is een okoumé plaat beter. Met buigtriplex maak je kolommen, meubels, koven en zelfs kokers.

Buigtriplex is opgebouwd uit drie kruislings verlijmde Ceiba fineren. Deze uitvoering is langsgefineerd en wordt veel toegepast in de meubelindustrie. De plaat is buigbaar loodrecht op de vezel van het dekfineer. Bij deze uitvoering is het mogelijk om een lange koker te buigen. Verlijming: MR/E1.

Buigtriplex langsgefineerd bij Houtmarkt

Wij bieden standaard platen buigtriplex aan met de afmetingen 1220 x 2440 centimeter. De dikte is 7 millimeter waardoor de plaat buigzaam is en sterk tegelijkertijd. Een andere optie is om te kiezen voor buigtriplex dwarsgefineerd en die platen worden ook standaard met dezelfde afmetingen geleverd. We leveren maatwerk als de afmetingen voor jou niet geschikt zijn. Eén van de medewerkers bij onze klantenservice kan je daar meer over vertellen en jou helpen aan de juiste platen. Zij weten ook exact welk type plaat het beste geschikt is voor jouw doeleinden. Neem dus gerust contact met ons op om jouw project verder te bespreken. 

Verschillende houtsoorten

Buigtriplex langegrefineerd is niet het enige plaatmateriaal dat je in ons assortiment aantreft. Het soort hout dat je kiest moet passen bij wat je ermee wilt doen. Voor gebruik buiten is een exterieur multiplex nodig. Deze is gemaakt van een houtsoort die buiten mooi blijft en is verlijmd met een speciale watervaste lijm. Berken- en populieren multiplex zijn geschikt voor allerlei werkzaamheden binnenshuis en de hardhouten multiplex platen herken je aan de verschillende kleuren in de lagen. Wat ook je benodigdheden, bij Houtmarkt vind je vast een plaat die past bij jouw klus. Deze leveren we dan snel af, of je kunt ze zelf ophalen in Zwijndrecht. Huur van een aanhanger is het eerste uur gratis.