Douglas Veranda

Ben je op zoek naar een Douglas Veranda? Wij leveren op maat gemaakte veranda's in een bouwpakket. Vul hiernaast de afmetingen in en omschrijf zo duidelijk mogelijk hoe de veranda er uit komt te zien. We nemen direct contact met je op.

Douglas Veranda op maat, geef de afmetingen door | Houtmarkt.nl

Wil je een Douglas Veranda maken? Wij kunnen je helpen met:

  1. Douglas Veranda bouwpakket op maat
  2. Douglas hout altijd op voorraad
  3. Snelle levering van al je benodigd materiaal

silva-douglas-locarno-houtmarkt-7

Douglas Veranda

Je wilt een Douglas veranda laten bouwen of zelf bouwen, maar waar moet je beginnen? We helpen je graag op weg met het realiseren van jouw veranda en/of overkapping. Vaak heb je Douglas veranda’s en terrasoverkappingen in standaard formaten, maar wij maken de voor de meeste Douglas veranda’s een tekening op maat om te zorgen dat deze perfect in je tuin past. Heb je deze zelf al gemaakt of laten maken? Voeg hem dan toe aan het formulier zodat we je nog beter kunnen helpen.

Afmetingen Douglas Veranda

Een veranda of terrasoverkapping kun je laten maken of zelf maken in verschillende afmetingen. Je hebt vierkante, L-vormige en rechthoekige veranda’s en de meest voorkomende is een rechthoekige veranda met een overkapping er aan. Wij kunnen elke veranda op maat maken dus de afmetingen zijn vrij in te vullen. Wanneer je de lengte en breedte van de veranda invult in het formulier, zullen we contact met je opnemen. Daarna zullen en de details verder bespreken als de doorloophoogte en type hout.

Veranda Bouwpakket

Wil je een veranda of terrasoverkapping zelf bouwen dan kan dat ook, we hebben kant en klare bouwpakketten, maar we kunnen voor jou ook jouw gewenste hout uitrekenen. Aan de hand van jouw afmetingen maken we jouw Douglas bouwpakket in orde, zodat je hem zelf helemaal in elkaar kan zetten. We berekenen niet alleen hoeveel hout je nodig hebt, maar we denken ook met je mee. Waar wil je een raam plaatsen? Waar wil je precies de deur? en misschien wil je wel twee deuren?

Veranda prijs

De prijs van een Douglas veranda hangt van veel verschillende aspecten af. Het is maar net wat je zelf in gedachte hebt. Wij adviseren om de meeste veranda’s van Douglas te maken, zodat je er weinig onderhoud aan hebt in vergelijking met vurenhout. Andere aspecten en kenmerken die prijs bepalend zijn voor het bouwen van een veranda zijn:

Type Douglas planken (Zweeds rabat of gewone Douglas planken)
Dikte van de planken
Hoeveelheid en type van deuren en ramen die je wilt gaan gebruiken
Dak van de veranda
Hoeveelheid dichte wanden

En nog een aantal meer zaken, maar die zorgen slechts voor kleine prijsverschillen. Na het invullen van het formulier en je wensen zullen we contact met je opnemen en de details met je bespreken om tot een prijsopgave te komen.