Profiteer van veel voordeel op tuinhout! Kortingen tot 15%. 

Sluiten
Naar boven

EPS isolatie

Voor algemene thermische isolatietoepassingen, maar ook voor verpakkingen, lichte funderingen en verloren bekisten. De platen hebben rechte kanten. Brandvertragend gemodificeerd volgens NEN 6065/6066. Komo-productcertificaat geldt voor de typen EPS60SE, EPS100SE, EPS150SE, EPS200SE en EPS250SE en EPS300SE.

Wat is EPS isolatie?

EPS (expandable polystyrene) isolatie is een soort isolatie gemaakt van kleine korrels van expandable polystyreen. Deze korrels worden samengeperst tot blokken of platen van verschillende diktes. EPS isolatie is een van de meest gebruikte soorten isolatie vanwege zijn goede isolatie-eigenschappen, lage kosten en gemakkelijke verwerking.

 

Waar wordt het voor gebruikt?

EPS isolatie wordt vaak gebruikt voor isolatie van daken, muren, vloeren en gevels in de bouw, maar ook in koel- en vrieshuizen, voor verpakkingen of als bescherming van producten. Het is een goede keuze voor isolatie vanwege zijn goede isolatie-eigenschappen, lage kosten, en gemakkelijke verwerking.

We hebben EPS isolatie in verschillende afmetingen en diktes:

Polystyreen EPS Isolatie 100 - 100mm 4 st per pak
Polystyreen EPS Isolatie 100 - 50mm 9 st per pak
Polystyreen EPS Isolatie 100 - 40mm 12 st per pak
Polystyreen EPS Isolatie 100 - 20mm 24 st per pak
Polystyreen EPS Isolatie 100 - 10mm 48 st per pak
Polystyreen EPS Isolatie 100 - 30mm 16 st per pak

EPS (expandable polystyrene) isolatie heeft verschillende unieke eigenschappen, zoals:

Hoge isolatie-eigenschappen: EPS isolatie heeft een hoge isolatie-waarde, wat betekent dat het effectief is in het behouden van warmte of koelte in een gebouw.
Licht van gewicht: EPS isolatie is licht van gewicht, wat het gemakkelijk te verwerken maakt en het belast de constructie niet veel.
Makkelijk te verwerken: EPS isolatie is makkelijk te snijden, te vormen en te plaatsen, waardoor het gemakkelijk te verwerken is.
Goedkoop: EPS isolatie is een van de goedkoopste soorten isolatie op de markt.
Duurzaam: EPS isolatie is bestand tegen veroudering, rotting, schimmel en brand, waardoor het een duurzame optie is voor isolatie.
Waterafstotend: EPS isolatie is waterafstotend, wat betekent dat het geen vocht opneemt, waardoor het goed presteert in vochtige omgevingen.
Recyclable: EPS isolatie is recyclebaar, wat een milieuvriendelijke optie maakt voor isolatie.