Berken multiplex CP/CP

243,69
p/stuk incl BTW
52,41 p/m2 incl BTW

De voordelen van Houtmarkt.nl

  • Levertijd 2-5 werkdagen
  • Gratis geleverd vanaf 695,00 euro
  • Gratis afhalen? Aanhanger het eerste uur gratis
  • Zakelijke klanten altijd voordeliger

Productinformatie

Bij Houtmarkt bieden we een groot assortiment plaatmateriaal aan en de berken multiplex CP/CP 18x3050x1525mm is dan een goede keuze. Deze multiplex plaat is samengesteld uit een aantal lagen gemaakt van berkenhout. Deze plaat kenmerkt zich door de grote afmetingen. Daarnaast is het aan beide kanten geschuurd en gestopt met putty waar nodig (kwaliteit CP). De grote houten plaat kan in allerlei situaties worden gebruikt en is zowel voor hobbyisten als in de bouw een uitstekend materiaal. Het wordt veel toegepast in de meubelbouw of bij het maken van houten speelgoed, maar ook voor het afwerken van muren en opstellen van niet-dragende constructies.

Berken multiplex is een plaat opgebouwd uit door en door Berken fineren. Beide zijden mogen gestopt zijn met putty (kwaliteit CP).

Verlijming WBP.

Toepassing: interieur.

Het is een veelzijdige plaat en onder andere geschikt voor het maken van meubelen, luxe houten verpakkingen of houten speelgoed (bijvoorbeeld houten puzzels).

De berken multiplex CP/CP 18x3050x1525mm afmetingen

Deze berken multiplex plaat heeft de afmetingen 18x3050x1525 millimeter. Daarmee is het een bijzonder grote plaat. De standaard afmetingen voor onze berken multiplex platen zijn 1530 x 1530 millimeter of 1220 x 2440 millimeter. Deze standaard platen bieden we ook aan in verschillende diktes. Het is belangrijk dat je de juiste afmetingen uitkiest voor jouw project, maar we leveren ook maatwerk. Komen jouw benodigde afmetingen dus niet overeen met die in ons assortiment, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen je exact vertellen wat er mogelijk is met ons assortiment multiplex platen zodat je precies ontvangt wat je nodig hebt.

Niet voor gebruik buiten

Berken multiplex CP/CP 18x3050x1525mm platen zijn niet geschikt voor gebruik buiten. Daarvoor is een andere houtsoort en een andere verlijming beter geschikt. We hebben ook platen van andere houtsoorten, zoals populieren, hardhout en okoumé. Deze laatste is uitstekend voor gebruik buiten en de hardhouten platen herken je aan de lagen met verschillende kleuren. Wil je graag een gegronde plaat, dan bieden we populieren gegrond multiplex aan en voor ronde vormen is buigmultiplex ideaal. Bij twijfel vraag je onze klantenservice om advies.