Bestelprocedure

Bij Houtmarkt.nl kun je ook terrecht voor maatwerk oplossingen. Met geavanceerde apparatuur in ons magazijn kunnen er verschillende bewerkingen worden uitgevoerd om aan iedere wens te voldoen. Van het inkorten van plaatmateriaal, schuin korten en neigen van vurenhout of het product voorzien van een andere kleur. Er is veel mogelijk! Zie bewerkingen voor een overzicht.

Het bestellen van maatwerk gaat in de volgende stappen:

 

1. Je maatwerk

Stuur een mail naar info@houtmarkt.nl met het gewenste maatwerk. Omschrijf duidelijk welke materialen je wilt gebruiken, welke afmeting je nodig hebt, hoeveel stuks je wilt bewerken en welke bewerking je wilt laten uitvoeren.

 

2. Controle Houtmarkt.nl

De maatwerk bestelling wordt gecontroleerd en er wordt zo snel mogelijk per mail een offerte gestuurd. Hierin wordt de bewerking gedetailleerd omschreven. De prijs is gebaseerd op de hoeveelheid materiaal en de kosten van de verschillende bewerkingen.

 

3. Prijsopgave naar de klant

Je ontvangt een prijsopgave van jouw wensen.

 

4. Het maatwerk wordt gemaakt en bij jou geleverd.

Als je de prijsopgave hebt ontvangen kun je via de website of een reply op het mailbericht akkoord geven. Hierna wordt het maatwerk geproduceerd en op het door jouw gewenste adres geleverd. Let op: maatwerk bestelling kunnen niet worden geretourneerd.