Klantenervaringen

Klanten hebben ons gemiddeld als 'Zeer goed' gewaardeerd. Op een schaal van 1-5 geven klanten ons gemiddeld een 4,54 (gebaseerd op 35 reviews).
Houtmarkt voor al uw houtproducten. Snel geleverd binnen Nederland en met meer dan 5.000 producten.

Laat een review achter

De laatste reviews

Houtmarkt.nl -

Patrick

52 stars

9 juli 2022, 10:32

Had gekozen voor deze balken in de hoop dat ze recht waren. Van de 32 balken waren er een paar maar recht. Sommige hadden echt een afwijking van 7 cm. Konden daar beter mee gaan hockeyen. Beetje jammer. Kaarsrecht is het zeker niet Rest van de levering was goed en op tijd geleverd.

Marco

55 stars

7 juni 2022, 18:59

Ben daar zelf wezen ophalen Werd er echt als een klant geholpen als er iets niet goed is even zeggen en ze halen ander materiaal voor je Ben zelf timmerman en moet echt zeggen ze hebben mooi hout daar liggen Niet krom of getordeerd Voor mij dus een 10

Marco

55 stars

7 juni 2022, 18:58

Ben daar zelf wezen ophalen Werd er echt als een klant geholpen als er iets niet goed is even zeggen en ze halen ander materiaal voor je Ben zelf timmerman en moet echt zeggen ze hebben mooi hout daar liggen Niet krom of getorteerd Voor mij dus een 10

Marco

55 stars

7 juni 2022, 18:56

Ben daar zelf wezen ophalen Werd er echt als een klant geholpen als er iets niet goed is even zeggen en ze halen ander materiaal voor je Ben zelf timmerman en moet echt zeggen ze hebben mooi hout daar liggen Niet krom of gesorteerd Voor mij dus een 10

C. Van Berkom

54 stars

19 mei 2021, 08:17

Ben vanmorgen gebeld. Uitstekende oplossing aangeboden. Ben tevreden.

C van berkom

51 stars

18 mei 2021, 17:13

Aflevering van hout zou eerst op Hemelvaart gebeuren. De zaak gebeld en gevraagd of dit wel klopte. Inderdaad het is een feestdag én wij bezorgen dan ook niet. Nieuwe afspraak telefonisch gemaakt om op 18 mei het hout te laten bezorgen. Dag vrij genomen en ze komen niet afleveren/bezorgen. De zaak gebeld en als reactie gekregen; vreemd had gemoeten maar staat niet op de lijst. Onprettige ervaring.

José Buchanan

52 stars

11 mei 2021, 20:41

Mooie prijzen, maar er staat overal bij dat ze niet voorradig zijn. Waarom dan adverteren?

A den haan

54 stars

4 mei 2021, 14:15

Prima materiaal goed geholpen door contact op te nemenmet klant als er iets niet goed is netjes thuis bezorgd door vriendelijke chauffeur bezorgprijs is wel vrij duur

Diender

55 stars

11 april 2021, 20:50

Wat een top chauffeurs hebben ze daar!! Zeer klantvriendelijk en vakbekwaam!! En wat een kunstenaars om op de moeilijkste plekken met hun enorme vrachtwagens te komen! Echt fantastisch! Chapeau!!

iesdvkfylq

55 stars

12 maart 2021, 19:07

Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?