Klantenervaringen

Klanten hebben ons gemiddeld als 'Zeer goed' gewaardeerd. Op een schaal van 1-5 geven klanten ons gemiddeld een 4,82 (gebaseerd op 22 reviews).
Houtmarkt voor al uw houtproducten. Snel geleverd binnen Nederland en met meer dan 5.000 producten.

Laat een review achter

De laatste reviews

Houtmarkt.nl -

Mustafa Yildirim

55 stars

29 mei 2020, 20:56

De manier waarop er werd meegedacht om een vlonder te plaatsen zonder enige ervaring was ideaal. Heel fijn dat ik zelfs een gratis aanhanger kon meenemen. Topservice door een vriendelijke en eerlijke medewerker.

Brenda Buijs

55 stars

28 mei 2020, 09:56

Wat een top bedrijf met geweldige service! Last minute moest er iets aangepast worden, dat was geen probleem en de medewerker denkt ook echt met je mee voor een oplossing. Als ik ooit nog iets van hout nodig heb weet ik waar ik heen ga! Super bedankt!

Henk Steenis

55 stars

20 mei 2020, 12:21

Goede klantenservice. Erg vriendelijk aan de telefoon. Hele aardig chauffeur. Top. Ondanks de drukte goed geholpen. Enorm bedankt.

Jordy

55 stars

15 mei 2020, 08:25

Snelle levering, vriendelijke klantenservice en kwalitatief goede producten. Tot de volgende keer!

CakiciBV

55 stars

10 april 2020, 14:10

Snel, klantvriendelijk en de goedkoopste.

Jaap Wolters

55 stars

6 april 2020, 13:44

Ik ben een collectie aan loungemeubilair voor op het terras buiten aan het maken. Houtmarkt had voor mij het juiste product op voorraad dus snel in huis en zeer correct geleverd. De chauffeur van de vrachtwagen heeft de pallet keurig op de gewenste plek neergezet. Dat is pas service. Hout is van zeer goede kwaliteit, goede maatvoering en amper slechte stukken ertussen. Ze hebben mijn. Aanbeveling echt verdiend!

Meuwissen

55 stars

1 maart 2020, 11:22

Prettig contact gehad met de klantenservice en een goed advies gegeven. Snelle en correcte levering van de bestelde materialen. Prima prijs/kwaliteit. Zeer tevreden en een aanrader voor volgende hout bestellingen.

Zwagemakers

55 stars

12 december 2019, 14:19

Ik ga zelf mijn ramen maken, en heb hier het raamhout en de glaslatten besteld van meranti. Helaas waren de R1 onderdorpels niet helemaal wat het moest zijn. echter na slechts één mailtje en daarna een telefonisch onderhoud voor de details werden deze binnen een paar werkdagen omgeruild. aangezien ik in eerste instantie lengtes van 4000mm had ivm minimaal zaagverlies en de nieuwe lengtes 2450mm waren wat mij meer zaagverlies opleverde werd er één lengte extra geleverd om ervoor te zorgen dat ik toch voldoende onderdorpels kon zagen voor mijn ramen. Super goede service van De Houtmarkt . getekend een zéér tevreden klant.

A.cuccureddu

55 stars

26 september 2019, 23:12

Graag 42 planken douglas van 22x20x300.Graag wil ik weten of dit mooie rechte planken zijn.en 8 douglas palen 10x10x270.

.

55 stars

20 juni 2018, 11:11

Bedankt voor de goede service en snelle levering!