Klantenervaringen

Klanten hebben ons gemiddeld als 'Zeer goed' gewaardeerd. Op een schaal van 1-5 geven klanten ons gemiddeld een 4,72 (gebaseerd op 29 reviews).
Houtmarkt voor al uw houtproducten. Snel geleverd binnen Nederland en met meer dan 5.000 producten.

Laat een review achter

De laatste reviews

Houtmarkt.nl -

José Buchanan

52 stars

11 mei 2021, 20:41

Mooie prijzen, maar er staat overal bij dat ze niet voorradig zijn. Waarom dan adverteren?

A den haan

54 stars

4 mei 2021, 14:15

Prima materiaal goed geholpen door contact op te nemenmet klant als er iets niet goed is netjes thuis bezorgd door vriendelijke chauffeur bezorgprijs is wel vrij duur

Diender

55 stars

11 april 2021, 20:50

Wat een top chauffeurs hebben ze daar!! Zeer klantvriendelijk en vakbekwaam!! En wat een kunstenaars om op de moeilijkste plekken met hun enorme vrachtwagens te komen! Echt fantastisch! Chapeau!!

iesdvkfylq

55 stars

12 maart 2021, 19:07

Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

J. van Barneveld

55 stars

15 december 2020, 14:46

Na hier zowel aan de balie als via de site een aantal keren hout en isolatiemateriaal besteld te hebben moet ik zeggen dat de service aan de balie, telefonisch en zeker ook van de medewerkers die de bestellingen van de opslag naar afhaalpunt brengen altijd zeer correct is. Er wordt meegedacht, als je aangeeft plaatmateriaal of planken voor meubels of "zichtwerk" nodig te hebben is het geen moeite om wat extra uit de stellingen te halen om te selecteren. Kortom uitstekende service, kwaliteit en nette prijzen.

Paul Koning

55 stars

28 juli 2020, 21:39

Prima levering Hout. Prima te woord gestaan, op naar de volgende levering voor de casco huis

Koelewijn

55 stars

14 juni 2020, 21:42

Heel wat MDF op maat besteld, met verstekkanten. Eerste keer was het niet goed geleverd, maar goed opgelost en alles alsnog geleverd zoals besteld! Fijne medewerkers en goede klantenservice. Zou er voor mijn volgende project weer bestellen. Aanrader!

Mustafa Yildirim

55 stars

29 mei 2020, 20:56

De manier waarop er werd meegedacht om een vlonder te plaatsen zonder enige ervaring was ideaal. Heel fijn dat ik zelfs een gratis aanhanger kon meenemen. Topservice door een vriendelijke en eerlijke medewerker.

Brenda Buijs

55 stars

28 mei 2020, 09:56

Wat een top bedrijf met geweldige service! Last minute moest er iets aangepast worden, dat was geen probleem en de medewerker denkt ook echt met je mee voor een oplossing. Als ik ooit nog iets van hout nodig heb weet ik waar ik heen ga! Super bedankt!

Henk Steenis

55 stars

20 mei 2020, 12:21

Goede klantenservice. Erg vriendelijk aan de telefoon. Hele aardig chauffeur. Top. Ondanks de drukte goed geholpen. Enorm bedankt.