Reserveren en Afhalen

I.v.m. het Coronavirus is het momenteel erg druk. Hierdoor lopen de levertijden helaas op, Dit geldt zowel voor bezorg- als afhaalorders.

Bestelling afhalen?

Voor afhalers geldt; U krijgt van ons de bevestiging vanaf wanneer de bestelling klaar ligt. Daarnaast dient u een half uur voor het ophalen telefonisch contact met ons op te nemen, zodat onze medewerkers uw bestelling klaar kunnen zetten. Hiermee proberen wij contact te vermijden en de risico’s zoveel mogelijk beperken. Dus een dringend verzoek om niet onaangekondigd het terrein te betreden. 

Wij rekenen op uw begrip.

Plaats gemakkelijk een online bestelling via Houtmarkt. Kies daarbij de optie 'afhalen'. Nadat je de bestelling hebt geplaatst, staat deze binnen enkele uren klaar in ons magazijn om afgehaald te worden. Indien je op werkdagen voor 12:00 uur bestelt, kan je de artikelen nog voor 16:00 uur komen afhalen. Zo kun je 's avonds of de volgende ochtend direct aan de slag. 

Sneller nodig? Bespreek dan de mogelijkheden met de klantenservice.

 Voordelen afhalen

  • Geen extra kosten.
  • Tijdswinst voor je klus. Je online bestelling staat namelijk klaar bij Houtmarkt.
  • Heb je nog vragen? Onze klantvriendelijke en deskundige collega's staan altijd klaar.

 Openingstijden afhalen

  • Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 17:00 uur (m.u.v. nationale feestdagen).

 Heb je een aanhangwagen nodig?

  • Is je auto of bus te klein om de materialen in één keer te kunnen vervoeren naar een klus? Geen probleem, maak gebruik van onze verhuurservice voor aanhangwagens. Download het informatieblad voor meer informatie. Of, loop even binnen en vraag onze medewerkers wat de mogelijkheden zijn.

Voor orders boven de €100,00 is de aanhangwagen het eerste uur gratis.

Wanneer is mijn maatwerk bestelling klaar?

  • Voor een bestelling met bewerkingen, geldt een andere levertijd. De productietijd is afhankelijk van het type bewerking, maar bedraagt maximaal 10 werkdagen. Wij informeren je vooraf over de verwachte afleverdatum.

 

Terug