Vurenhout verduurzaamd

Verduurzaamd vurenhout kan ook als tuinhout gebruik worden. De balken en planken worden onder druk geïmpregneerd. Hierdoor is het hout extra bescherm tegen weersomstandigheden en prima buiten te gebruiken.

Houtmarkt heeft diverse soorten verduurzaamd tuinhout op voorraad; Halfhouts rabat (bruin en groen verduurzaamd), Zweeds rabat, palen balken en regels.

Er zijn houtsoorten die minder geschikt zijn voor gebruik buiten, maar vurenhout verduurzaamd is daar perfect op voorbereid. Hout is een schitterend materiaal, maar het is helaas niet goed bestand tegen verschillen in temperaturen en verschillen in vochtigheidsgraad. En helaas is het ook zo dat deze in Nederland nogal kunnen schommelen. Het wisselvallige en vaak ook regenachtige weer is voor hout nu eenmaal niet ideaal. Sommige houtsoorten zij daar beter tegen bestand en dat heeft vaak te maken met de hardheid en de hoeveelheid water die ze opnemen. Verduurzaamd vurenhout is behandeld en daardoor beter beschermd tegen de weersomstandigheden bij ons.

1 - 8 van 8
Producten per pagina
1 - 8 van 8
Producten per pagina