Silva - Garden Care

Productinformatie

Voor zacht- en hardhout, bescherming tegen algen en schimmel, langdurige werking, inclusief UV-filter.

Een water- en olie-afstotend protectiemiddel. Maakt een chemische en fysische verbinding met het hout. Is volledig dampdoorlatend en onzichtbaar. De gevormde laag beschermt tevens tegen mossen, algen en andere schimmels. Met UV-protectiefilter. Voor nieuwe uitstraling en bescherming waardoor hout langer in originele staat en conditie blijft. Voor toepassing op ongelakte houten tuinmeubels, tafels, plankieren, vlonders, terrassen. Bij nieuw hout altijd eerst reinigen met Silva Garden Clean om een goede impregnatie te verkrijgen. Of bij nieuw teakhout eerst een periode laten uitdrogen.

Een transparante oplossing van gestabiliseerde micro-emulsie van fluorpolymeren in solvent. Na het verdampen vormt zich een onzichtbare goed hechtende laag fluorpolymeren rond de houtvezels.

Verbruik: 8-14 m² per liter

Verwerking: Aanbrengen met kwast of roller op schoon en droog oppervlak. Voor optimaal effect behandeling herhalen. Middel wordt opgenomen door het materiaal en is op basis van solvent voor gegarandeerde dieptewerking. Heeft na behandelin een langdurgie water- en vuilafstotende werking.

BEKIJK HIER HET INSTRUCTIEFILMPJE

 

10% Korting bij afname per doos á 6 stuks
36,32
BTW:
Op vooraad
Bezorgcategorie:
Klein - € 8,95
Let op: 10% Korting bij afname per doos á 6 stuks
Type Aantal Voorraad Prijs excl. BTW Prijs incl. BTW
Silva - Garden Care - 1 liter
Op vooraad € 36,32 € 43,95
Staat het gewenste formaat er niet bij? Maatwerk