Update Douglas hout

Vanwege de slechte beschikbaarheid en de vertraagde leveranties zijn wij genoodzaakt de producten in de categorie Douglas hout tijdelijk on hold te zetten. Hopende u hiermee voldoende te hebben ingelicht. We streven ernaar om in u in de toekomst weer prima van dienst te kunnen zijn.

Team Houtmarkt

Het Douglas-hout wordt veelvuldig gebruikt voor onder andere schuttingen, tuinmeubels, veranda's, pergola's, vlonders, meubels, vloeren en schuttingen. Al het hout is PEFC-gecertificeerd.

Bij Houtmarkt bieden we een groot aantal producten aan van Douglas hout en de Douglas Zweeds rabat zwart is een schitterende plank voor gebruik in wanden, afscheidingen, schuttingen en andere oppervlakten. Rabatten zijn planken die exact in elkaar passen en met een overlap op elkaar worden geplaatst. Dat betekent dat de afwatering optimaal is en dat is voor muren van bijvoorbeeld tuinhuisjes en blokhutten een groot voordeel. Bij houtmarkt bieden we onbehandeld Douglas Zweeds rabat aan en zwart geverfde planken. Wat ook je keuze, het zijn planken die gemakkelijk in elkaar te leggen zijn en waarmee je een mooie dichte muur, schutting of andere afscheiding creëert.

1 - 1 van 1
Producten per pagina
1 - 1 van 1
Producten per pagina