Fins Vuren underlayment - constructie multiplex

Fins vuren underlayment is veelzijdig en geschikt voor het construeren van daken, vloeren en wanden. Het wordt voornamelijk toegepast in de houtskeletbouw, het omtimmeren van kolommen of het maken van boekenkasten of magazijnstellingen. Deze underlayment plaat is zeer vlak en stabiel, maar toch licht van gewicht.

Fins vuren underlayment is beschikbaar in diverse diktes. De 18 mm plaat is tevens beschikbaar met messing en groef (M+G)

Fins vuren underlayment voor verscheidene toepassingen

Fins vuren underlayment is een bijzonder veelzijdig product. Het is plaatmateriaal dat gebruikt wordt bij het maken van muren, vloeren, plafonds en daken. Daarvoor is het ideaal, want het is sterk en licht van gewicht. Je brengt de platen aan tegen de balken van het skelet van het oppervlak en het is klaar voor de uiteindelijke afwerking. Houten platen worden ook steeds meer gebruikt als afwerking door ze simpelweg te voorzien van een likje verf of lak. Wij bieden Fins vuren platen aan met rechte kanten en platen voorzien van een mes en groef. Het is een zeer populair materiaal uit ons assortiment.

1 - 2 van 2
Producten per pagina
1 - 2 van 2
Producten per pagina