Hardhouten binnendeurkozijnen compleet

Met onze hardhouten binnendeurkozijnen wordt het wel heel gemakkelijk om een kozijn in elkaar te zetten. Het zijn kant-en-klare pakketten, bestaande uit een bovendorpel en twee stijlen. Deze zaag je op maat – of laat je door ons op maat zagen – zodat je een kozijn in alle gangbare deurafmetingen kunt plaatsen. Met dit pakket kun je de maximale standaard deurmaat van 231,5 x 93 centimeter bereiken. De kozijnen zijn gemaakt van hardhout en dus duurzaam. Daarnaast zijn ze wit gegrond en hoef je ze alleen nog af te werken met een likje verf. Gemakkelijker kan het bijna niet, terwijl je geld bespaart en een uniek deurkozijn kunt plaatsen.

Deze binnendeurkozijnen zijn van hardhout, wit voorgegrond en prima geschikt om snel en 'gemakkelijk' deurkozijnen te monteren. De kant-en-klare kozijnen zijn opgebouwd uit twee zijstijlen en en een bovendorpel. Hiermee kunnen kozijnen gemaakt worden voor alle gangbare deurafmetingen. Bij een standaardpakket kan dit tot de maximale deurmaat van 231,5 x 93 cm.

Afmetingen

Er zijn twee soorten binnendeurkozijnen; stompe of opdek kozijnen. Deze zijn beide verkrijgbaar in de volgende afmetingen.

  • 56 x 90 mm met een kloostersponning van 70 mm
  • 56 x 115 mm met een kloostersponning van 90 mm

Maximale deurmaat 231 x 93 cm bij toepassing standaardpakket

1 - 3 van 3
Producten per pagina
1 - 3 van 3
Producten per pagina